La nostra Carta i la nostra selecció de vins està inspirada en el millor de les diferents zones i cuines del nostre entorn més proper. De Catalunya, de l’Empordà i la Selva, d’Espanya, de la Mediterrània .....

Apostem per una cuina basada en la tradició i recolzada en la millor tècnica d’elaboració. Pensem que el pilar fonamental és la qualitat del producte i sempre que sigui possible del producte de proximitat. Tenim sort perque estem a una zona privilegiada, la Costa Brava i les comarques de Girona.  Tenim el mar, tenim la muntanya, tenim pastures verdes i terres fèrtils. Ens proveim directament de les llotges de Palamòs, del Port de la Selva, de Blanes, dels mercats propers i de les granges de las comarques de l’interior de Girona. Amb tots aquests ingredients que el mar i la terra ens regala elaborem els nostres plats posant tota l’ànima al fer-ho. Pensem que es el millor que podem oferir a les persones que venen al nostre restaurant  i a Tossa de Mar.

Per Començar

Pernil Ibèric d’Aglà amb pa de vidre amb tomàquet

Amanida de Formatge de Cabra

Anxoves XL dessalades a mà amb pa de vidre amb tomàquet

Assortiment d’Ibèrics i Formatges amb pa de vidre amb tomàquet

Albergínies cruixents 

Carpaccio de Bacallà

Camembert a la planxa amb Pesto natural

Amanida de Llagostins, Rucula, Tomàquet xerry i Sèsam

De la Terra

Filet de vaca gallega a la pedra

Steak Tartar de filet amb patates xips

Ous estrellats amb Patates i Pernil Ibèric

Canelons Tradicionals amb Foie, Ceps i Trompetes de la Mor

Secret Ibèric

Platillo de Pernil Ibèric d’Aglà

Autèntiques Patates Braves

Xoriç a la planxa amb all i bitxo 

Dos Formatges: de vaca amb trufa blanca i d’ovella curat

Vedella amb bolets recepte de la familia

Cruixent de Pollastre amb maionesa al curry

Foie Gras de l`Empordà amb melmelada de ceba i torradetes

Del Mar

Cassoleta de Calamars amb Butifarra Negra

Rotllets d’Alga farcits de Tonyina Vermella en Tempura

“Es Llamàntol Frit” a l’estil de Formentera amb ous ferrats, pebrots i patates

Vieires a la planxa amb oli vert

 Calamars a l’Andalusa

El Sonso de la Costa Brava 

Llagostins a l’allada

Eriçons de Mar gratinats

Musclus de Roca al Vapor

Les Gambes del Tapas “de toma pan y moja”

Pota de de Pop a la Planxa

Tàrtar de Tonyina 

Llenguado de la Costa Brava a la meunière

Pop a la gallega

Arròs Negre

Per Acabar

Pastís de Formatge New York

“Yemas de Santa Teresa de Ávila”

Gel de Gin Tonic estil Heisenberg

Maduixes del Sr. Jacint

Tiramisú de la Casa

Pastís de Núvol de Poma

Les nostres Trufes de Xocolata i Coco

Caves i Champagnes

Bollinger champagne
 
Moët Chandon
 
Bohigas Brut Reserva
 
Perles Roses de Naveran
 
Prossecco Sensi Pinot Noir Rosé 1890 18 k
 
Veuve Pelletier champagne
 
Comte de Subirats Brut Nature
 
Lacrima Baccus

Vins Negres

Predicat D.O. Priorat

Anhel d’Empordà D.O. Empordà

Señorío Real D.O. Ribera del Duero

Monte Real reserva de la familia D.O. Rioja

Château Grand Renom D.O. Bordeaux

Intramurs Abadía de Poblet D.O. Conca de Barberà

Petites Estones D.O. Montsant

Ars Romántica D.O. Ribera del Duero

Luis Cañas Reserva D.O. Rioja

Vins Rosats

Nuviana rosado D.O. Vinos de Aragón
 
Les Embruns Rosé D.O. Sable de Camargue France
 
Beach Rosé D.O. Penedès
 
Ochoa Rosado de Lágrima D.O. Navarra
 
Aurora d’Espiells D.O. Penedès
 
Lolea Frizzante Rosé D.O. Vinos de Aragón

Vins Blancs

Bohigas Xarel.lo D.O. Penedès
 
Gewürztraminer Wolfberger A.O.C. Alsace
 
José Pariente D.O. Rueda
 
Mallolet D.O. Empordà
 
Altozano D.O. Vino de la Tierra de Castilla
 
Pulpo de Pagos del Rey D.O. Rías Baixas
 
Verd Albera D.O. Empordà
 
Ànima de Raimat D.O. Costers del Segre
 
30.70 Hugues de Batlle D.O. Empordà
 
Riesling A.O.C. Alsace

Blau i blanc. El mar i el cel.

Estem davant de mar. Amb vistes a la badia de Tossa, a les seves muralles medievals i a la  mar Mediterrània.