Galardonat Vi Blanc Magenc de la D.O. Empordà

El premiat vi blanc Magenc  de l’Empordà a la carta de Tapas del Mar

El blanc Magenc 2013, de Cellers d’en Guilla, ha obtingut recentment la Medalla d’Or en el Concours International des Grenaches du Monde 2014, celebrat a Perpinyà i en el què hi han participat més de 400 vins d’arreu del món.

El Magenc és un vi jove elaborat amb varietats autóctones de l’Empordà. Porta un 50 % de Garnatxa blanca, un  35 % de Macabeu, un  10 % de Garnatxa Roja i un 5% de Muscat

campo-vinyedo-Magenc

 


 

botella-vino-blanco-y-copa

Nota de Cata:

Es un vi blanc de color groc pàl-lid i net amb reflexos metàl-lics, amb aromes cítrics àcids tipus llima, fruita blanca amb presencia de pera. Es deixen entreveure uns tocs vegetgals amables. Fonoll. Té una entrada molt fresca i directa amb cert volum en boca tot i la jovertud del vi, final amb acidesa desperta i uns amargs varietals que aporten diversitat al vi. Agradable sensació càlida final. Vi blanc jove d’esperit però d’interessant complexitat.

Nou reconeixement a la qualitat dels vins de la Denominació Origen Empordà.

admintapasGalardonat Vi Blanc Magenc de la D.O. Empordà